Hvem er vi som maskinentreprenør

 

VI ER ET MASKINENTREPRENØR FIRMA, LOKALISERT I LIER MED SENTRAL GODKJENNING I TILTAKSKLASSE 2. VIRKSOMHETSOMRÅDET ER HELE ØSTLANDSOMRÅDET.

Selskapet har gradvis bygget seg opp, både med maskinpark, ansatte og omsetning. Maskinparken holdes oppdatert med utskifting og stadig fornying til moderne utstyr. Flere av våre maskiner er GPS-styrte.

Firmaet utfører tradisjonell maskinentreprenør virksomhet, Vi påtar oss store og små oppdrag for privat og offentlig i Østlandsområdet innenfor maskinentreprenør og anleggsgartner virksomhet. Vi liker utfordringer og tar gjerne på oss spesialoppdrag som krever litt ekstra. Vi utfører alt fra gravearbeid i hagen/hustomter til større kommunale/private prosjekter. Vi har de seneste årene hatt flere store oppdrag med sprenging, fylling, masse utskifting og tilkjøring av stein, i tillegg til opparbeidelse av hele byggefelt, industritomter og enkelte hustomter. Vi har god kompetanse og lang erfaring med alt fra teknisk anlegg til natursteins muring. Om du er privatperson eller bedrift er vi prismessig konkurransedyktige og har høyt fokus på fornøyde kunder og leveranse av et ferdig produkt med høy kvalitet.

Betongarbeid

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen betongarbeid – fra mindre enkeltoppdrag til totalentrepriser.

Typiske oppdrag vi utfører er:

Komplette løsninger til avtalt tid og pris, og garanti for at alle oppdrag blir utført på en effektiv og kvalitetsmessig måte, er en viktig del av vår service.

Vårt mål er å sette kunden i fokus, skape og ta vare på merverdier, både til kunden og firmaets beste. Vi bistår gjerne med nyttige råd og tips.

Ring oss for nærmere avtale, vi tar på oss det meste.