previous arrow
next arrow
Slider

Hagearbeid

Vårt fokus er hagearbeid: 

Hagedesign Etterfylle bark
Gartnertjenester Trimming hekker
Anleggsgartner Fjerne busker
Hagestyling Beskjære trær
Plenhold Vaske plattinger
Rask plenklipp Vaske vinduer
Rydding Fasadevask
Bortkjøring av avfall  Gravearbeid

Vi hjelper deg fra ide til ferdig hage:

Graverservice tilbyr gartnertjenester til hageeiere i Østlandsområdet. Om du har bakgårdshage eller villahage, trenger hjelp til alt eller bare ønsker ideer og råd, så kan vi bistå. Våre grønne fingre er til for å skape din drømmehage, en hage til mye nytelse og lite arbeid. Hagedesign handler å utforme helheten på hagen din. Hvilken form, funksjon og innhold skal den ha. Graverservice.no tilbyr befaring og vi tar også oppgaven med å lage en detaljert plan for hagedesign.

Hva som er den perfekte hagen for deg, kommer an på ditt behov og dine ønsker. Men før du starter på hageprosjekt, er det én ting som er viktigere enn alt det andre. Lag en solid hageplan. Det absolutt viktigste du trenger for å lage til hagen du ønsker, er en solid plan før du går i gang.

Graverservice er konkurransedyktige på pris og har gode referanser. Vi tilbyr gratis befaring før vi sender tilbud. I tillegg samarbeider vi med svært dyktige anleggsgartnere, gartnere og landskapsarkitekter hvis det skulle være behov.

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg - Tel 46 80 27 48