Gravearbeid og grunnarbeid må bestilles nå

  • 0

Gravearbeid og grunnarbeid må bestilles nå

Gravearbeid og grunnarbeid må bestilles nå.

Det er viktig at dere er ute i god tid vis det skal gjøres gravearbeid, grunnarbeid eller hagearbeid til våren. Vis dere er for seint ute å bestille gravearbeid så kan det hende at dere ikke får gjort jobben før til høsten.  Før dere skal bestille gravearbeid og grunnarbeid er det viktig at dere planerer hva som skal gjøres. Vis dere har tegninger for hva som skal gjøres er det en fordel. Tegninger for hva gravearbeid som skal gjøres gjør gravearbeidet og grunnarbeidet mye lettere og raskere. Vi utfører utgraving og grunnarbeid for gårdsplasser med dekker av asfalt, belegningsstein singel etc. Ønsker du å grave ut et tomtefelt eller bytte vann og avløpsrør gjør vi det også. Det er mange ting å huske på før grunnarbeidene kan starte. Kabler skal påvises, gravemelding skal sendes, anlegget skal sikres og kanskje må trafikken omdirigeres.

Gravearbeid vinter

Gravearbeid vinter

Sprenging:

Vis det skal sprenges må du vart fall kontakte oss. Det må også kjekkes om det er søknadspliktig. Når det skal sprenges må vi inn med en større maskin uansett for å håndtere sprengnings mattene og det må gjøres rystelsesmåling.

Husk gravemelding:

Glem ikke å melde graving samt finne ut om det er noe ledninger i marken før dere graver. Det er Geomatikk som leverer ut opplysninger om ledningsnettet til over 160 ledningseiere i hele landet. Gjennom å utføre en samordnet gravemeldingstjeneste for flere ledningseiere, forenkler vi arbeidet for den som skal grave. Du får svar ett sted, og samme kabelpåviser utfører påvisning for flere ledningseiere.

Her kan dere bestille gravearbeid https://www.graverservice.no/gravearbeid-og-grunnarbeid/

Eller ring: 46 80 27 48


Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: