Vinter er ingen hindring for gravearbeid

  • 0

Vinter er ingen hindring for gravearbeid

Category : Ukategorisert

Vinter ingen hindring for gravearbeid

Vinter er ingen hindring for gravearbeid. Mange unormalt milde arbeidsdager har rådet grunnen stor sett over hele landet, og det langt inn i det nye året. Mye vind og føyke, ja vel, men slikt vender bare vi i anleggsbransjen ryggen til og føyser av.

De få dagene kulda festet litt hardere grep i innlandet i perioden, parerte karene hos oss ved bare å ta på ei lue under hjelmen, litt tjukkere votter og fortsatte gravearbeid som vanlig. For tradisjonell anleggsdrift i sprengkulde vinterstid er spesialitet for maskinentreprenør i Lier. Vi tilbyr alle tjenester også vinterstid. Så langt i januar har vi bare hatt én dag med noe kulde.

Gravearbeid vinter. Vinter er ingen hindring for gravearbeid.

Gravearbeid vinter. Vinter er ingen hindring for gravearbeid.

Å grava på vinter er kanskje ingen bra idé om det er en infiltrationsløsning eller gressplen som du tenkt dig. Men du er veldig smart hvis du vil installere en mini-renseanlegg og drenering rundt huset. Her graver vi ut årsakene til at vinter er ingen hindring for gravearbeid.

Den store forskjellen mellom å grave om vinteren sammenlignet med vår, sommer og tidlig høst er at det ikke er så stor innvirkning på tomten. Det blir ikke så mye ekstra arbeid etterpå. Forklaringen er at når det er tele i marken, er det også hardere. Dette betyr at bakken ikke skades på samme måte av store maskiner. På våren når tele slipper, blir marken løs og slapp og det blir direkt mer vanskelig. I tillegg, hvis du vil grave der det er grus, er det virkelig en fordel å kjøre store maskiner når det er tele, fordi selv grus er svært skjør.

Når vi ikke utfører gravearbeid – Vedlikehold

Når det er som kaldest og vi må holde oss inne så gjennomfører vi generell inspeksjon og vedlikehold av maskiner. Da smører og reparerer vi maskindeler og skadede deler. Aktivere oppstart av maskinen for å opprettholde den beste tilstanden.  Det er viktig å velge et solid flatt underlag, unngå fuktighet, salt, støv og andre tøffe miljøer, forhold og finne noen stykke tøy som dekker en eksponert drivstofftank.  Viktig å sette sylindrer tilbake for å hindre at våt snø og regn leder til korrosjon av sylinderen og forårsaker skade eller rust.

 


Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: